Hoeveel Vloeibaar chloor moet ik in mijn zwembad?

Je hebt gehoord dat je chloor moet toevoegen aan uw zwembad water, maar dat is alles wat je hebt gehoord over chloor. Nu is de vraag je jezelf de vraag is, "Hoeveel vloeibaar chloor moet ik in mijn zwembad?" Het is noodzakelijk om chloor toe te voegen aan het water zwembad omdat chloor doodt algen en bacteriën, en het vernietigt organische stoffen die mogelijk in het water. Hoeveel chloor moet je in het zwembad te zetten wordt bepaald door de hoeveelheid water in het zwembad en het niveau van chloor al in het zwembad.

Test de Chloor Niveau

  • U moet een zwembad testkit om het chloor te controleren kopen. Deze worden verkocht als een testset alleen of als een duplex testkit chloor, dat kan testen voor pH, en chloor. Het chloor test zal de chloorconcentratie in het zwembad water te geven door te laten zien een eenvoudige zwembad water kleurverandering die kan worden vergeleken met gestandaardiseerde kleurcodes. Deze test moet dagelijks worden uitgevoerd om te controleren of de resterende chloor.

Hoeveelheid chloor Verplicht

  • De hoeveelheid chloor die nodig is afhankelijk van het type chloor u gebruikt. Voor calciumhypochloriet korrelige, gebruik dan een half ons van chloor per 1000 liter water. Voor calciumhypochloriet tabletten Gebruik 3 tabletten per 1000 liter water. Voor natriumhypochloriet 15% oplossing, gebruik 1,5 ounces van chloor per 1000 liter water. Voor natrium of kalium dichloroisocyanurate, gebruiken een kwart ounce per 1000 liter water. Deze richtlijnen bieden chloor doseringen die effectief zijn voor de normale behandeling zal zijn. Volg altijd de aanwijzingen van de fabrikant voor afzonderlijke producten. Tijdens de eerste behandeling, moet je doseringen verdubbeld voor de eerste drie dagen.

Het chloor toe te voegen

  • Vloeibaar chloor wordt in geconcentreerde vorm voor gebruik in zwembaden. Het bevat ongeveer 10 tot 16 procent zuiver chloor. Voorkomen dat de oplossing op uw kleding en huid. Het chloor kan direct worden gegoten in het zwembad, maar dient te verdelen over zoveel mogelijk van de pool mogelijk. Giet het in het water langzaam als je cirkel rond het zwembad. Plaats de container zeer dicht bij het water om te voorkomen dat spatten jezelf. De beste tijd om te chloreren is na de zon onder is in de avond, en u klaar bent met zwemmen voor de dag. Zonlicht en hoge temperaturen kan het chloor om snel af te voeren.

Shock Treatment

  • Als zwembad blijft lage niveaus van chloor tonen, zal het mogelijk verschillende organismen de mogelijkheid te ontwikkelen die kunnen resistenter normale chloor concentraties. Dan moet je gaan in shock behandeling, een behandeling bedoeld om de organismen te bestrijden en burn-out ander organisch materiaal dat zich heeft opgehoopt. Shock behandeling vereist dat je 5 tot 10 keer de normale dosering van chloor eenmaal per twee weken plaats.

(0)
(0)

Comments - 0

Geen reacties

Voeg een Commentaar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha